Lokasyon
Alparslan Mah. 9. Sk No:3D Divarlı Kasbası Çiftlik/NİĞDE
İkinci El Alışveriş için İpuçları ve Püf Noktaları
5 Eylül 2019
İkinci El Alışveriş için İpuçları ve Püf Noktaları
OKUNMA : 772

Sırf ucuz ve / veya diğerlerine kıyasla daha az çirkin oldukları için asla kullanmayacağınız yarı güzel eşyaları satın almadığınızdan emin olun. Çoğu eşyanın benim için dayanılmaz olduğu bazı mağazalara gittim ve sırf tamamen korkunç olmadığı için bir şeyler satın alma eğilimindeydim, ama elbette bir şey satın almamın nedeni bu olmamalı!

İkinci el ürünler... Sadece az parayla eşya satın almanın harika bir yolu değil, aynı zamanda 'normal' bir mağazada sahip olamayacağınız eşyaları da satın almanızı sağlıyor.

Bir ikinci el mağazasına göz attığımda, genellikle içerideki her şeye bakarım - tüm eşyalara bakarken hızlıca bir göz attım. Durduğum an, çünkü gerçekten güzel bir şey gördüğümde, kontrol etmem gerektiğini biliyorum.

Maalesef İzmir, en azından İstanbul ile karşılaştırıldığında pek çok iyi ikinci el mağazasına sahip değil. Burada, ismini vermeyeceğim -onlar kendilerini bilirler- son birkaç yılda fiyatlarını büyük ölçüde artıran çoğunlukla ikinci eller var. Elbette, iyi bir amaç için - ama kim kullanılmış bir eşyayı neredeyse sıfır fiyatına gerçekten satın alıyor? Hiç kimse. Ve bununla, bu dükkanlar kendi ayaklarıyla kendilerini vuruyor. Ama bu başka bir konu.

Yorum bırakın
TÜM YORUMLAR (0)
Henüz yorum eklenmemiş